Haven Drimmelen

Met de onderstaande eigenaren in de haven van Drimmelen heeft de EMV de Brasem een contract afgesloten. Het vissen op deze steigers of kade is in de wintermaanden toegestaan (1 november en 31 maart). Een uitzondering hier op is de overeenkomst met Jachthaven Biesbosch. Hier mag in wedstrijdverband alleen worden gevist op de Hans Horrevoets kade. Dus hier geen vrij vissen. Om te mogen vissen in de havens dien je wel in het bezit te zijn van een door de federatie uitgegeven havenvergunning.

Als u op het logo van EMV de Brasem klikt komt u op de website waar het programma en de verslagen van de winterwedstrijden zijn weergegeven.

Haven Lage Zwaluwe 

Voor het wintervissen in deze haven hebben de Prutsers een afspraak / contract met de eigenaar Crezee

Beursplein.

Het steiger incl. het water is eigendom van de gemeente Drimmelen. De visrechten liggen bij de federatie Drimmelen. Vanaf 1 november t/m 31 maart is vissen mogelijk met een havenvergunning van de federatie Drimmelen.

Haven Terheijden

Het visrecht is per 1-1-2024 door de gemeente uitgegeven aan de federatie Drimmelen. De federatie Drimmelen gaat in overleg met de Baroniesche Hengelaars om een overkomst op te stellen zoals ze die hadden met de gemeente Drimmelen.